ÖNKORMÁNYZATI AKCIÓ 2023

okt 24 - dec 20
Magyarország

Önkormányzati AKCIÓ 2023!

 

Biztosítsa települése lakóinak örömét és hosszú távú ragaszkodását olyan, egyszerűen megoldható ajándékkal, mely jó az Önkormányzatnak, a lakosoknak, és könnyen kivitelezhető!

Partnerünk, Nagykovácsi Önkormányzata már több alkalommal élt ezzel a lehetőséggel, az idei őszi szezonban is. Önnek sem kell mást tennie, mi lebonyolítjuk a szükséges részleteket (a nagykovácsi akciók ismertetését az oldalunk alján látható linkeken is elérheti)!

 

A Magyar Kertészeti Szaporítóanyag Nonprofit Kft. az idei ültetési szezonban is folytatja sikeres önkormányzati fásítási programját:

NE CSAK FÁSÍTS - GYÜMÖLCSFÁSÍTS!

A most rendkívül kedvezően elérhető, vírusmentes gyümölcsfa oltványok nem csak egyszerű ékei lehetnek a települések lakosainak, de hosszú évekig, évtizedekig emlékeztetni is fogja őket arra, akik ezt lehetővé tették nekik.

 

Az Önkormányzatok is küzdenek a gazdasági környezet kedvezőtlen változásaival, az inflációval, ezért a magunk eszközeivel szeretnénk támogatni őket. A lakossági kerteken kívül települési óvodák, iskolák kertjeinek berendezéséhez is kiválóan alkalmasak a már jól fejlett oltványaink. Szeretnénk megkönnyítjük döntésüket, ezért

 

a 2023.év végéig tartó ültetési szezonra akciót hirdetünk!

 

A korábban már kiajánlott 3 éves alma oltványokat (Granny Smith, Golden) 1200 Ft + ÁFA kedvezményes áron biztosítjuk, a korábbi 2000 Ft + ÁFA helyett. A 3 éves Fuji almafa csemeték esetében pedig még kedvezőbb, nettó 999 Ft-os árat tudunk kínálni Önöknek!

 

A facsemeték ismert előnyei továbbra is változatlanok:

- a kialakított koronaforma már most szép és erős
- várhatóan már a jövő évben termő fiatal fa lesz az oltványokból.

 

Önkormányzatoknak (nagyobb tételek esetén) akár egyedi fizetési és szállítási feltételekkel is rendelkezésre állunk. Továbbra is javasoljuk, hogy cseresznye, meggy, kajszi, alma, szilva fajtáinkból is válasszanak.

Teljes fajtakínálatunkat az árakkal együtt honlapunkon tekinthetik meg. Szívesen biztosítunk vírusmentes, egészséges oltványokat a telepítésekhez.

Kollégáink készséggel várják érdeklődésüket az alábbi elérhetőségeinken:

 

E-mail: erd@mkszn.hu 
Tel: +36 23 389 478

 

Értékesítés:
Juhász-Nagy Fanni: +36 30 241 2091
Mikó Orsolya: +36 70 529 3933

 

Szaktanácsadás:
Pap Gábor: +36 70 491 7826
Márkus Áron: +36 70 941 7779
Itt nem csak az árakat tudják pontosítani, hanem érdeklődőink szaktanácsadási lehetőséggel is élhetnek.

 

Várjuk jelentkezésüket!

Katona István
ügyvezető

 

Hasznos linkek:

https://nagykovacsi.hu/hirek/gondos-onkormanyzat-alma-almale-es-almafavasar

https://nagykovacsi.hu/hirek/felhivas-minden-gyermeknek-ultessunk-egy-fat