Igényfelmérés ültetvénytelepítési pályázat előtt - VÁLASZADÁSI HATÁRIDŐ: 2020. december 5.

2020. 11. 26.

Igényfelmérés ültetvénytelepítési pályázat előtt. VÁLASZADÁSI HATÁRIDŐ: 2020. december 5. Elérhető online kérdőív.

Tisztelt Gyümölcstermesztők!

Mint bizonyosan már sokan értesültek róla, 2021. tavaszán újabb VP pályázati felhívás megjelenése várható, melynek keretében gyümölcsültetvények telepítésére és meglévő ültetvények korszerűsítésére lesz lehetőség.

A FruitVeB Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet és Terméktanács, mint az Agrárminisztérium szakmai partnere, részt vesz a pályázati felhívás előkészítésében és a felhívás szakmai részleteinek kidolgozásában. Célunk, hogy az előzőeknél jóval egyszerűbb pályázati mechanizmus mellett, azonban nagyon szigorú szakmai és műszaki feltételrendszernek megfelelve minél több korszerű ültetvény valósulhasson meg a rendelkezésre álló forrásból.

A pályázati felhívás előkészítésének részeként elkészítettünk egy igényfelmérési kérdőívet, amely alapján a beérkezett információk muníciót szolgáltathatnak a szakmai egyeztetéseken.

Ezúton kérjük, hogy minden gyümölcstermelésben érintett gazdálkodó legyen szíves kitölteni a kérdőívet, ezzel segítve a pályázati felhívás kidolgozását és saját jövőbeni munkáját is!

A kérdőív egyszerűen kezelhető, mobiltelefonról, PC-ről, laptopról is kitölthető. A kitöltés időigénye mindössze 6-8 perc. A kérdőív kitöltésére 2020. december 5-ig van lehetőség.

Kérjük, hogy a kérdőívet kitöltő kollégák értesítsék a lehetőségről saját szakmai ismeretségi köreiket! Fontos, hogy a kérdőív minél több gyümölcstermesztésben érdekelt szakemberhez eljusson és átfogó képet kaphassunk a magyar gyümölcstermesztés fejlesztésével kapcsolatos igényekről!

A kérdőív az alábbi linkre kattintva érhető el, ahol útmutatásként minden főbb ismeret szerepel:
https://forms.gle/5qMPKKziyvRzFuqv7

Üdvözlettel és köszönettel:

Apáti Ferenc, FruitVeB elnök

Kelemen Péter, FruitVeB alelnök

Forrás: https://fruitveb.hu/felhivas-vp-palyazat-elokesziteseben-valo-reszvetelre-gyumolcsultetvenyek-2021/